Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nové skládačky přírodních zajímavostí obcí

26. 8. 2012

Pro občanské sdružení LIBRI v Dobrém jsme minulý týden vydali skládačky přírodních zajímavostí pro obce Bílý Újezd, Mokré, Podbřezí a Sedloňov. Formát skládačky je A4 dvakrát lomený na formát 10 x 21 cm. Text je doplněn sedmi fotografiemi včetně obálky a mapou. V textu jsou odkazy na umístění místa v mapě i na fotografie. Nechybí ani základní pokyny pro pobyt v přírodě. Text zpracoval a fotografiemi doplnil Josef Kučera. Mapu zhotovil ing. Rudolf Remeš.

Občanské sdružení LIBRI získalo na tento projekt grant od Královéhradeckého kraje. Finančně se na něm podílely i samotné obce, pro které byly skládačky zhotoveny a také OS LIBRI. Spolupracovala AOPK ČR - Správa CHKO Orlické hory a KS Hradec Králové. Náklad každé skládačky je 7000 ks.

V minulosti už byly vydány skládačky pro obce Bartošovice v Orl. horách, Deštné v Orl. horách, Dobré, Osečnice, Pěčín, Přepychy a Zdobnice.

Zájemci mohou skládačky získat zdarma na obecních úřadech zmiňovaných obcí, v infocentrech, na Správě CHKO Orlické hory a v menší míře také u vydavatele.

pz-bily-ujezd-obalka.jpgpz-mokre-obalka.jpgpz-podbrezi-obalka.jpgpz-sedlonov-obalka.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář