Jdi na obsah Jdi na menu
 


Čtyři nové pohlednice

20. 10. 2019

Dvě nové pohlednice jsme vydali pro Galerii H Jiřího Hlinovského v Houdkovicích. Na jedné pohlednici, která je věnovaná obci Houdkovice, je chalupa Hlinovských s Galerií H, kaple Navštívení Panny Marie a snímek z výstavy zemědělské techniky. Druhá pohlednice je věnovaná Galerii H a zobrazuje chalupu Hlinovských s Galerií H, snímek jedné z výstav a logo. Tyto pohlednice můžete zakoupit pouze v Galerii H v Houdkovicích.

houdkovice.jpg

houdkovice-galerie-h.jpg

Další novou pohlednicí je pohlednice naší vesničky Hlinné, kterou jsme vydali vlastním nákladem. Je na na ní celkový pohled na vesnici od Svinné, křížek u Marků, orchidej prstnatec májový, který se v okolí obce stále vyskytuje, dále pak kaplička a budova bývalé školy. 

hlinne.jpg

Poslední novou pohlednicí, kterou jsme vydali také vlastním nákladem, je pohlednice Hasiči Dobré. Je na ní budova doberských hasičů v centru obce Dobré. V minulosti to byla kovárna a holičství s kadeřnictvím. V současnosti slouží celá hasičům. Mají zde klubovnu, garáže a příjemnou společenskou místnost, kde pořádají různá posezení a další akce.

dobre-hasici.jpg

Obě tyto pohlednice zakoupíte zatím pouze u vydavatele v Hlinném.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář