Jdi na obsah Jdi na menu
 


Troška zaplnil hlineckou školu.

16. 2. 2020

Tak jak jsme v listopadu při besedě s Tomášem Magnuskem slíbili, proběhla v pátek 14. února 2020 v kulturní místnosti bývalé hlinecké školy další beseda s umělci. Tomáš Magnusek přivezl do Hlinného známého režiséra Zdeňka Trošku. Při jejich příjezdu byla místnost plná k prasknutí. Pokud by přišli ještě dva zájemci, už by si neměli kam sednout. Celkem se do ní vešlo 91 zájemců ze širokého okolí. 

Po přivítání pořadatelem se hosté ujali besedy. Odpovídali na dotazy účastníků a také sami připojili mnoho humorných příběhů a zážitků z natáčení. Zaplněná místnost své spokojení dávala najevo častými potlesky. Po asi hodinové besedě následovala autogramiáda obou umělců, včetně několika fotografií s návštěvníky. Pořadatelé totiž ke každé vstupence dávali zdarma podpisovou kartičku Zdeňka Trošky. Kartičku Tomáše Magnuska a další kartičky Zdeňka Trošky si zájemci dokupovali u pořadatelů. 

Naše velké poděkování si zaslouží oba aktéři besedy, kteří v Hlinném ten den byli už na čtvrtém místě a pak  ještě jeli do Ratibořic. Poděkovat chceme také Karlovi Zachariášovi z chaty Kristýna v Jedlové v Orl. horách za výborné občerstvení, které návštěvníci besedy celkem bohatě využili. Nesmíme zapomenout ani na Mílu Rohlenovou, která pomáhá tyto besedy organizovat. A na závěr děkujeme všem návštěvníkům, kteří v tak bohaté účasti besedu navštívili. Doufám, že to nebylo naposled.

troska-1.jpg

troska-2.jpg

troska-3.jpg

troska-4.jpg

troska-5.jpg

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář