Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tomáš Magnusek přiveze do Hlinného Zdeňka Trošku

28. 1. 2020

troska.jpgPo úspěšné besedě s režisérem Tomášem Magnuskem, která v Hlinném proběhla v pátek 15. 11. 2019, se podařilo, jak jsme slíbili, zajistit další známou osobnost, o které si dovolím tvrdit, že ji znají všichni. Je jím režisér, scénárista i herec pan Zdeněk Troška. Všichni ho známe jako režiséra filmů Slunce, seno..., Z pekla štěstí, Kameňák, Babovřesky, Princezna ze mlejna. A tak bych mohl pokračovat ještě dále. Všichni známe jeho humor a tak doufám, že ho nezapomene doma. 

Beseda se koná v kulturní místnosti bývalé školy v Hlinném v pátek 14. února 202016,30 hodin. Vstupné je 100 Kč. V jeho ceně bude i kartička s fotografií Zdeňka Trošky, na kterou si ho budete moci nechat podepsat. K zakoupení bude i kartička s fotografií Tomáše Magnuska, takže i on se může zájemcům podepsat. Podařilo se nám zajistit i malé občerstvení, protože o to byl minule zájem. Fotografii nám poslal Tomáš Magnusek a použili jsme ji na plakát i kartičku na podpis. 

K zakoupení, stejně jako minule, zde budou naše letošní novinky, kterými jsou pohlednice Hlinné a Hasiči Dobré, nástěnný kalendář "Dobersko včera a dnes 2020", poslední číslo sborníku Panorama 27/2019, publikace Kubínových vzpomínek a kniha "Orchideje Orlických hor a podhůří".

Tady si můžete stáhnout pozvánku a poslat ji svým známým a přátelům. Přijďte se pobavit. Určitě nebudete litovat. Budeme se na vás těšit.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář