Jdi na obsah Jdi na menu
 


První novoroční vycházka ke kaštánku

17. 12. 2016

Po celkem zdařilé loňské nulté novoroční vycházce ke kaštánku, kdy se zúčastnilo 14 zájemců, vás zveme opět k účasti, tentokrát na První novoroční vycházku ke kaštánku. Zakládáme tak novou tradici v Hlinném. 

kastanek.jpg

Pokud máte zájem udělat něco pro své zdraví, přijďte 1. ledna 2017 ve 13 hodin k bývalé škole v Hlinném. Odtud pomalu půjdeme směrem k Osečnici, pod kterou roste náš cíl, mohutný strom jírovce koňského, lidově zvaný kaštan, u nás kaštánek. Nezapomeňte sebou vzít něco pro ptáčky a zvířátka. Uděláme jim tam malou hostinu. Můžou to být jablka, kaštany, žaludy, lojové koule, jádra ořechů, seno a podobné dobroty. Vezměte si na cestu i něco dobrého pro sebe.

Tady si můžete stáhnout pozvánku a poslat ji vašim přátelům a známým. Budeme se na vás těšit.

********************************************

A už je to za námi. Za krásného slunečného mrazivého dne s místy ojíněnými stromy se nás nakonec sešlo 16. Zúčastnili se zájemci z Hlinného, Dobrého, Rychnova n. Kn., Berance a Brocné. Skoro každý donesl nějakou maličkost pro ptáčky a zvířátka. Nezapomněli ani na sebe s něčím hřejivým do žaludku a něčím dobrým na zub. Vycházku si všichni pochvalovali a těší se na další zase za rok. Tak neváhejte a přijďte.

kastanek-2017-ucast.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář