Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přednáška ARKTIDA a ANTARKTIDA v podání Václava Pavla

29. 10. 2017

Kdo jste byl někdy na přednášce v Hlinném jistě víte, že to jsou velmi zajímavé přednášky z míst celého světa. Dozvíte se při nich mnoho zajímavých informací.

vpavel.jpgNyní jsme pro vás připravili velmi zajímavé a exotické destinace, o kterých se v našich končinách mnoho přednášek nedělá. Budeme si povídat o Arktidě a Antarktidě a to s jedním z nejpovolanějších, s RNDr. Václavem Pavlem, Ph.D., v současnosti zástupcem ředitele Českého antarktického nadačního fondu. Mimo jiné také rodáka z našeho kraje, z Křovic u Dobrušky. Během jeho výprav vznikly unikátní série fotografií živé i neživé přírody a života českých vědců v polárních krajích.

Přijďte si ho tedy poslechnout v pátek 24. listopadu 2017 v 19 hodin v kulturní místnosti bývalé školy v Hlinném. Určitě nebudete litovat. Budeme se na vás těšit. Tady si můžete stáhnout celou pozvánku a poslat ji případně i svým známým.

*****

A už to máme za sebou. Přednášku navštívilo 23 zájemců z širokého okolí. Líbila se. Dokladem toho byla bohatá diskuze s přednášejícím. Tak snad zase někdy příště, Vašku.

prednaska-pavel-2017.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář