Jdi na obsah Jdi na menu
 


Fotografování pro Obec Dobré v roce 2012

28. 10. 2012

 První akcí v tomto roce bylo Vítání občánků, které proběhlo na Obecním úřadě v Dobrém 12. května. Zástupkyně obce přivítala nové občánky, a to Lucii Brožovou z Rovného a Jana Hofmana z Hlinného. Nemohli chybět ani rodinní příslušníci. Krátkým vystoupením přivítaly nové občánky děti z Mateřské školy v Dobrém. Zhotovili jsme 26 fotografií.

vitani-1-2012.jpg 

 Druhé Vítání občánků proběhlo 20. října také na Obecním úřadě v Dobrém. Tento den byly přivítány tři děti. Matyáš Stříbrný z Hlinného, Daniel Lambert z Prázovky a Pavel Dubánek z Dobrého. Svým vystoupením přispěly opět děti z místní mateřské školky. Zhotovili jsme 42 fotografií.

vitani-2-2012.jpg 

Další akcí bylo fotografování při zlaté svatbě manželů Bošových z Kamenice. To proběhlo v pátek 28. září, kdy zástupci obce navštívili manžele Bošovi doma. Za milého přijetí jim předali malé dárky. Zhotovili jsme 7 fotografií.

bosovi-kamenice.jpg 

Poslední akcí byla zlatá svatba manželů Pavlových ze Živiny. Fotografování proběhlo ve čtvrtek 27. prosince. Zástupci obce také navštívili manžele Pavlovi doma a předali jim malé dárky. Z této akce jsme zhotovili 8 fotografií.

pavlovi.jpg

Všem nově přivítaným občánkům i jejich rodičům přejeme hodně zdraví a štěstí do dalších let a krásné společně prožité chvíle. Manželům Bošovým a Pavlovým také stálé zdraví a spokojenost v dalších letech společného života.

Pokud mají oslavenci i rodiče nových občánků zájem, můžeme jim nechat zhotovit další fotografie v různých velikostech. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář